Abonneren  Inloggen

Nieuwe features in Adobe Photoshop

11 december 2018
Premium

Adobe Certified Expert Peter Villevoye gaf tijdens het Drukwerkdeal-evenement Print & Inspire workshops over nieuwe features in Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. We blikken terug op de Adobe Photoshop-sessie via een uitgebreide lijst van de belangrijkste verbeteringen in dit fotobewerkingsprogramma. Alle drie de sessies vonden plaats in De Fabrique in Utrecht.

1) Snel beginnen vanaf het nieuwe startschermJe kunt het startscherm van Adobe Photoshop op ieder moment openen om meer te weten over nieuwe functies, verbinding te maken met de leerinhoud en direct naar uw open documenten te gaan. Klik op het nieuwe Home-pictogram in de optiebalk om op elk moment toegang te krijgen tot het startscherm.We vervolgen met de tw


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren