Terug naar overzicht

Premium artikel Creatie

Nieuwe features in Adobe Photoshop

Adobe Certified Expert Peter Villevoye gaf tijdens het Drukwerkdeal-evenement Print & Inspire workshops over nieuwe features in Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. We blikken terug op de Adobe Photoshop-sessie via een uitgebreide lijst van de belangrijkste verbeteringen in dit fotobewerkingsprogramma. Alle drie de sessies vonden plaats in De Fabrique in Utrecht.

  • 11 dec 2018

1) Snel beginnen vanaf het nieuwe startscherm
Je kunt het startscherm van Adobe Photoshop op ieder moment openen om meer te weten over nieuwe functies, verbinding te maken met de leerinhoud en direct naar uw open documenten te gaan. Klik op het nieuwe Home-pictogram in de optiebalk om op elk moment toegang te krijgen tot het startscherm.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!