Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Control Media groeit snel mee met internetdrukkers

Control Media groeit hard mee met zijn belangrijkste opdrachtgevers: de internetdrukkers. Om in die groei te kunnen voorzien, verhuisde het grafische productiebedrijf van Wildert in België naar een grotere locatie in Etten-Leur. Daar werd ook een nieuwe Heidelberg XL106 8 kleurenpers met LED UV droging neergezet. Gevolg: 50% meer productiecapaciteit en een fors verkorte doorlooptijd. Directeur Leon van Nunen over de groeiperikelen. ‘Ik heb twintig vacatures en de kans is groot dat hier over een jaar weer een nieuwe pers draait.’

  • 26 nov 2018

Control Media bestaat al veel langer, maar in 2012 startte Leon van Nunen met drukopdrachten voor webshops. Het betrof brochures in opdracht van Drukwerkdeal. Inmiddels komt 80% van zijn omzet van internetdrukkers. ‘Van de prijzen die ik in 2012 van de webshops doorkreeg schrok ik: hoe kon een drukker dáár nog marge op maken? Maar ik bedacht ook dat die webshops een gat in de markt waren.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!