Abonneren  Inloggen

Van As kiest voor MultiPress

12 november 2018

Recent heeft Van As aan Dataline de opdracht verstrekt om MultiPress te implementeren. Zowel de vestigingen in Oud-Beijerland als die in Amsterdam gaan het ERP/MIS gebruiken.

Uit het persbericht
VAN AS heeft na een gedegen vooronderzoek bewust gekozen om het huidige MIS te vervangen door MultiPress. Belangrijke punten bij deze keuze waren: gebruikersvriendelijkheid, snelheid van calculeren en invoeren offertes/orders, calculatie wizard voor zowel offset als groot formaat printen, geïntegreerde impositie en bestandscontrole. 
VAN AS kan met MultiPress zijn klanten de keuze bieden of Large Format of Offset de beste oplossing is. Daarbij kan ook de combinatie van beide druktechnieken in één offerte of order heel eenvoudig weergegeven worden. Daarnaast spelen de (internationale) ervaring van Dataline m.b.t. de implementatie en geplande ontwikkelingen een belangrijke rol. De implementatie is inmiddels gestart.