Abonneren  Inloggen

United Print laat inkjet links liggen

8 november 2018
Premium

De 700 man tellende Duitse internetdrukker United Print werkt 24 uur per dag en zeven dagen per week. Het printpark bestaat uit een batterij grote offsetpersen en elf HP Indigo’s. Er wordt gekeken naar inkjet, maar de kwaliteit is nog ‘te afwijkend’.

United Print groeide van lokale drukker in Meissen uit tot een internationaal werkende internetdrukker, die in 28 landen klanten lokt met vele merken, waaronder Print24, United Print en DDK Print Big. Het vloeroppervlak van de hoofdlocatie in Radebeul bij Dresden meet 10.000 vierkante meter, waar - verdeeld over de week - 650 man werken. Dertig procent daarvan is actief in administratie, dataverwerking, marketing en klantenservice (in achttien talen). Al


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren