Abonneren  Inloggen

Nominatie Zolemba voor de FD Gazellen Award

5 november 2018

Zolemba is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de FD Gazellen Award. Dit houdt in dat Zolemba voor het derde jaar op rij behoort tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

De regionale uitreiking van regio Oost-Nederland (Overijssel, Utrecht en Gelderland) vindt plaats op dinsdag 13 november. De finale, waar de landelijke prijzen worden uitgereikt, is op 11 december. Zolemba meldt de afgelopen jaar hard gewerkt te hebben om de klantenbeleving te verbeteren en als bedrijf verder te groeien. ‘Wij zijn er erg trots om opnieuw genomineerd te zijn en om te behoren tot de meest succesvolle ondernemingen van dit moment. Deze nominatie beschouwen wij als een groot compliment en een beloning voor ons harde werk van de afgelopen jaren. Wij streven ernaar deze stijgende lijn te behouden en de klantenverwachtingen de komende jaren nog verder te overtreffen,’ aldus Justin Leemkuil, marketingmanager van Zolemba.

Dit jaar zal de FD Gazellen Award voor de 15e keer worden uitgereikt. Om mee te mogen doen aan deze Awards moet er aan bepaalde eisen voldaan worden, waarna het FD nominaties maakt. Alleen de bedrijven die de afgelopen drie jaar bovengemiddeld zijn gegroeid, sterk innoveren en financieel gezond zijn, komen in aanmerking voor de Award.

Er zijn drie verschillende categorieën bij de Awards: klein, middelgroot en groot. Zolemba valt dit jaar voor de tweede keer in de middelgrote categorie. Tijdens de FD Gazellen Awards zal er nog een hoofdprijs toegekend worden door het FD, aan het snelst groeiende bedrijf. Ook dit jaar behoort Zolemba tot een van de kanshebbers.