Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken

Rutgers steeds groter in vouwkarton

Bij Rutgers Printing & Packaging Solutions in Leiderdorp wordt stevig geïnvesteerd. Tegelijk ontwikkelt de onderneming haar marktpositie via zusterbedrijf UniqueCarton met het online aanbieden van doosjes op maat.

  • 22 okt 2018

De rondleiding begin juni door het 24 man tellende bedrijf maakt meteen duidelijk dat de boel flink op de schop is genomen. Directeur Oscar Pepermans, die samen met Wouter van der Maat eigenaar is: ‘In november is een nieuwe vlakstansmachine van Brausse geplaatst en na twaalf jaar trouwe dienst hebben we in februari de drukpers vervangen door een nieuwe zevenkleuren KBA Rapida 75 Pro. Die twee aankopen waren aanleiding om het bedrijf meteen volgens een optimale routing in te richten.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!