Abonneren  Inloggen

Tweede Océ ColorStream voor Intermail

16 oktober 2018

Met de komst van een tweede Océ ColorStream rotatieve inkjetprinter van Canon heeft Intermail in Nieuw Vennep de printcapaciteit verder uitgebreid. ?Onze eerste Océ ColorStream 3200 draaide overuren. Het kwam dan ook regelmatig voor dat we capaciteit tekort kwamen?, zegt directeur Jeroen Rothert. ?Met de komst van de Océ ColorStream 3500 hebben we afscheid kunnen nemen van meerdere Océ kettingprinters, die we voor printen in zwart op voorbedrukte rollen inzetten.?

Uit het persbericht
Gert Rothert, directeur: ‘Sinds enkele jaren printen we full color en variabele data in één productiegang van een blanco rol papier en dat levert tijdwinst op. Steeds meer klanten ontdekken dat. De afdrukkwaliteit doet niet meer onder voor die van voorbedrukte rollen. Ook dat zien onze klanten, die wij helpen om beter, gerichter en persoonlijker te communiceren. Met de komst van onze tweede Océ ColorStream kunnen we weer volop de service en de snelheid bieden die onze klanten van ons gewend zijn.’

Over Intermail
Intermail regelt voor vele klanten het totale mailtraject vanaf de voorbereiding tot en met het ter post bezorgen. Kernactiviteiten zijn: bestandsverwerking, full color inkjet en laserprinting op rol en vellen, snijden/vouwen en couverteren tot en met formaat C4 van veelal geavanceerde documenten en het adresseren en (folie)verpakken van magazines, periodieken en tijdschriften. Jaarlijks verwerkt Intermail voor klanten meer dan 200 miljoen mailpieces met een team van een kleine 90 mensen, vanuit twee locaties in Nieuw-Vennep. Meer informatie: www.intermail.nl.

Foto: (vlnr) Frank Huigen (Canon) met de directie van Intermail: Gert Rothert Sr, Gert Rothert Jr en Jeroen Rothert.