Terug naar overzicht

Premium artikel Creatie

Kunstmatige intelligentie helpt ontwerper

Adobe Max is een groot creatief evenement in Las Vegas. In 2017 werd het bezocht door 12.000 designers uit 64 landen. Zij kwamen voor lezingen, workshops en de laatste innovaties op het gebied van programmatuur. Wat dat laatste betreft: het ging om de grootste release van creatieve software sinds het ontstaan van de Adobe Creative Cloud in 2012. Het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie in Antwerpen maakte een mooie review.

  • 4 okt 2018

Bart van de Wiele, senior solution consultant bij Adobe, gaf een overzicht van de nieuwe features. Hij richtte zich op drie thema’s: een nieuwe generatie tools, kansen voor het versnellen van de contentproductie en middelen om slimmer te werken. ‘Adobe wil ontwerpers de tools geven om zich uit te drukken. Daarbij is de vraag uit de markt om ontwerpprocessen sneller te laten verlopen cruciaal: er moet meer content gemaakt worden dan vroeger.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!