Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Don Lowe, ceo van moedermaatschappij Multicopy: 'Veel groei in labels en verpakkingen'

Don Lowe is CEO van Franchise Services (FSI), de Amerikaanse moedermaatschappij van zes wereldwijd opererende franchiseformules, waaronder Multicopy. Op Multicopy Conventie op 20 en 21 januari in Vianen sprak PrintMatters met hem. Hij gaat onder meer in op 3D-printing, de groei van "labels" en "verpakkingen" en op de groei van video als Multicopy-service.

  • 3 sep 2018

Lowe: ‘Multicopy is one great love affair. Toen wij dit bedrijf 21 jaar geleden kochten, had Multicopy Nederland het digitaal produceren trouwens beter onder controle dan wij in de VS.’ Naast het in 1996 gekochte Multicopy omvat FSI de volgende formules: Sir Speedy werd veertig jaar geleden de eerste grafische franchiseketen, inmiddels goed voor 600 vestigingen in dertien landen. In 1996 kocht de organisatie ook PIP (Postal Instant Press, Inc).

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!