Terug naar overzicht

Premium artikel Sign

Fespa 2017: Vervagende grenzen tussen Print en Sign

De Fespa-organisatie had in 2017 alle hallen van de beurs in Hamburg nodig om de exposanten te huisvesten. Steeds meer leveranciers hebben vertrouwen in de uitdijende markten van grootformaat print en sign. Print en Sign groeien dan ook naar elkaar toe. Een overzicht van de belangrijkste innovaties.

  • 28 aug 2018

Dat de grenzen tussen sign en zeefdruk en grafische drukwerkproductie vervagen, was duidelijk zichtbaar op de stands van Ricoh en Canon, waar het reguliere grootformaataanbod zij aan zij werd getoond met A3+ productieprinters. Dat bekende namen uit de drukkerijwereld, zoals Agfa, Canon, EFI, Fujifilm, HP en Ricoh hier aanwezig zijn, is op zich al een signaal. Van dit zestal is Ricoh the new kid on te block.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!