Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Soul Media tipt drukkers

Uitgeverij Soul Media geeft zeven gedrukte sportmagazines uit, die tussen de één en vijf keer per jaar verschijnen. De opgetelde oplage ligt rond 70.000 stuks. De ervaringen met drukkers zijn wisselend. ?We hebben wel eens paarse sneeuw gehad, omdat de drukker niet op zat te letten.?

  • 1 aug 2018

Soul Media uit het Noord-Hollandse Castricum bestaat sinds 1999 en geeft zeven gedrukte bladen en websites uit op het gebied van snowboarden, skiën, kiteboarden, windsurfen, surfen, suppen, wielrennen en mountainbiken. De titels Motion windsurf magazine, Access kiteboard magazine, 6 surf magazine, Taste snowboard magazine, White freeski magazine, Up/Down mountainbike magazine en Wielrenblad doen het

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!