Terug naar overzicht

juridisch, dienstencentrum

Drank maakt meer kapot dan je lief is

Een chauffeur raakt betrokken bij een eenzijdig ongeval. Met een slok op. Je baas de schuld geven kan. Maar of je dat wint? Onderstaande column is geschreven door Margreeth Colenbrander van het Dienstencentrum. Zij publiceert elke editie van de papieren PRINTmatters een juridische column. Bij deze ook eens op de site.

  • 11 augustus 2020

Drank maakt meer kapot dan je lief is. Met deze tekst waarschuwde de overheid al in 1986 tegen de gevolgen van alcoholmisbruik, wat anno 2020 nog steeds actueel is. Ook in de combinatie van alcohol en werk gaat het vaak mis. Dit ondervond een chauffeur van een vrachtwagen na een ongeval. De man raakte op een ochtend tijdens zijn werk betrokken bij een eenzijdig ongeval. Getuigen verklaarden dat het voertuig al voor het ongeval slingerde.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!

Terug naar overzicht