Terug naar overzicht

Roto bij de verkeerde chirurg

Is het afzetten van een been de redding van een hartpatiënt? Die vraag kwam bij mij op toen ik dacht aan de situatie bij Roto Smeets Group, dochter van de Circle Media Group. Als je hart niet goed functioneert en je daardoor met moeite ook nog eens te weinig zuurstof binnenkrijgt dan kom je vroeg of laat bij de dokter. PRINTMatters hoofdredacteur Robbert Delfos schrijft in een blog over de situatie bij Roto.

  • 16 april 2019

Je mag hopen dat de dokter snel een juiste diagnose stelt en je niet oneindig aan het lijntje houdt met kwakzalfoplossingen. Nog erger wordt het als je vervolgens naar een hospitaal gebracht wordt, waar ze de administratie niet op orde hebben. Je krijgt een kaartje aan je teen, gaat van de ene zaal naar de andere om uiteindelijk te belanden bij zaagmans. Die heeft er zin in. Lekker ontbeten en nu aan de fysieke arbeid.

Daar lig je dan. Met een been minder, maar nog even ziek.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!

Over de auteur

Robbert Delfos

Robbert Delfos is sinds tien jaar hoofdredacteur van Graficus, dat sinds 20 november 2018 is opgegaan in PRINTmatters.

Terug naar overzicht