Abonneren  Inloggen

Landa opent productiefaciliteit voor inkt in Sittard

5 augustus 2022

Landa Digital Printing heeft een nieuwe Europese productiefaciliteit geopend in Sittard. Op de nieuwe locatie wordt de revolutionaire Landa Nanoink® geproduceerd die wordt gebruikt om de Landa S10 en S10P Nanographic Printing®-persen aan te drijven.

De fabriek in Sittard stelt het bedrijf in staat de productie te verdubbelen en de snelle groei van de vraag naar inkt, als gevolg van de stijgende printvolumes van klanten, te ondersteunen. Door op het vasteland van Europa te produceren, verkort Landa de doorlooptijden voor verbruiksartikelen drastisch, en wordt de productiecapaciteit vergroot. De impact op het milieu wordt ook verminderd, doordat er minder grondstoffen en afgewerkte goederen worden verzonden die nodig zijn voor het produceren van producten. De nieuwe faciliteit is ontworpen om de toeleveringsketen van verbruiksgoederen te verbeteren.

Geruststelling in tijden van uitdagende wereldwijde logistiek

Gil Oron, CEO, Landa Digital Printing: ‘Onze nieuwe Sittard-site is gericht op duurzaamheid, servicebetrouwbaarheid en bedrijfsgroei. Het biedt Landa-klanten lokaal aanbod, wat in tijden van zeer uitdagende wereldwijde logistiek en onderdelenlevering een aanzienlijke geruststelling biedt. Aangezien de productievolumes van de klant dagelijks toenemen, zorgt dit bovendien voor een snelle en betrouwbare levering - cruciaal voor het verhogen van de efficiëntie. Onze nieuwe Europese faciliteit is een voorbeeld van onze toewijding aan de Europese markt op lange termijn en ons vermogen om de change maker te zijn die de industrie nodig heeft. Landa blijft de drukindustrie voor massaproductie revolutioneren en digitaliseren.’