Abonneren  Inloggen

Partnerschap Fujifilm en Papyrus Viscom

24 mei 2022

Fujifilm kondigt een partnerschap met Papyrus Viscom aan voor de verkoop en distributie van Acuity Prime-flatbedprinters in Benelux.

Papyrus Viscom maakt deel uit van de Papyrus Group en is een in België gevestigde distributeur van grootformaatprinters. Het bedrijf heeft 25 jaar ervaring met de verkoop van zowel hardware als een groot assortiment print- en signmedia in de Benelux aan een grote en trouwe klantenbasis.

Fijne aanvulling

David Goris (links), Business Unit Manager Papyrus Viscom, Benelux zegt: ‘Papyrus Viscom is een complete leverancier van oplossingen voor de grootformaat print- en signmarkt, gericht op uitzonderlijke dienstverlening. De Acuity Prime vormt een nieuwe standaard en is een fijne aanvulling op ons bestaande assortiment grootformaatprinters.’

Vertrouwen

‘Fujifilm heeft jaren aan onderzoek en ontwikkeling in de Acuity Prime gestoken, en omdat het product voor 100% is ontwikkeld door en het eigendom is van Fujifilm, hebben wij groot vertrouwen in deze apparaten en in de manier waarop de after-salesservice wordt geleverd.’

Trouwe klantenbasis

Oliver Wellens (rechts), Sales Manager, Fujifilm België voegt daaraan toe: ‘Papyrus Viscom heeft een uitgebreide en trouwe klantenbasis. Het bedrijf is uiterst gevoelig voor de wensen en vereisten van de klant, en hierdoor bevinden ze zich in de unieke positie om de bedrijven te identificeren die het meest van de Acuity Prime zouden kunnen profiteren. Hun klanten kunnen vervolgens die stap zetten in een voor hun bekende omgeving, met vertrouwde contactpersonen die ze al kennen voor verkoop en service.’

Acuity Prime 20 en 30

De Acuity Prime 20 en Acuity Prime 30, die halverwege 2021 zijn geïntroduceerd als onderdeel van de 'nieuwe blauwdruk voor grootformaatprinters' van Fujifilm, worden gedemonstreerd tijdens FESPA 2022 (hal: 2.2, stand: C30). De Acuity Ultra R2 (de modellen van 5 m en 3,2 m) en twee gloednieuwe apparaten die nog zullen worden aangekondigd, worden ook getoond.