Abonneren  Inloggen

‘Kort nieuws online en duiding op papier’

9 april 2021
Premium

'We zien dat heel veel mensen het, net als ik, heerlijk vinden om een krant te lezen. Adverteerders willen een tastbaar product.' Robert Oosterbroek (33) is hoofdredacteur van DUIC, De Utrechtse Internet Courant. In 2011 opgericht als online medium en in 2015 uitgebreid met een papieren krant. 'Een kostbaar product, maar we kunnen er – in normale tijden – op verdienen. Dankzij print is DUIC sterker als merk.'

Vlakbij de brandweerkazerne op zo'n heringericht industrieterrein met veel starters en horeca vind je het pand waar DUIC zit. Hartje stad, bureaus met stapels papieren, printjes van pagina's aan de muur. Zwarte koffie. Journalisten overleggen tussen het tikken door met elkaar. Een boek uit de bedrijfsv


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren