Abonneren  Inloggen

HappyLabels start in Japan

4 februari 2021

HappyPrinting, het wereldwijde online printplatform, kondigt de samenwerking aan met Toppan Infomedia voor de lancering van HappyLabels in Japan.

Toppan Infomedia is een toonaangevend Japans labelprintbedrijf dat print- en converteertechnologieën voor verschillende materialen aanbiedt. HappyPrinting en Toppan Infomedia delen de doelstelling om een ​​gebruiksvriendelijk online platform te creëren voor het bestellen van labels in Japan.

Partners

Sven Rusticus, CEO van HappyPrinting: “We zijn erg trots om samen te werken met Toppan Infomedia en we kijken uit naar onze samenwerking. Toppan Infomedia is een innovatief en ervaren bedrijf op de Japanse labelmarkt en een geweldige partner. ”

Kenichi Kakinuma, projectleider van Toppan Infomedia: “We zijn verheugd HappyLabels in Japan te lanceren en partner te worden van het HappyPrinting-netwerk. We kijken ernaar uit om in Japan een geweldig online bestelplatform voor labels te creëren. "

Over HappyPrinting

HappyPrinting is gevestigd in Nederland en actief in veertien landen wereldwijd. Drukkerijen over de hele wereld implementeren hun online printplatform, inclusief marketingdiensten. De visie van HappyPrinting is om een ​​wereldwijd netwerk van lokale drukkers te creëren die één merk en één platform delen en elkaar ondersteunen met nieuwe innovaties.