Abonneren  Inloggen

HappyPrinting start in de VS

18 januari 2021

Online printplatform HappyPrinting kondigt de samenwerking aan met Blooming Color, Inc. voor de lancering van HappyPrinting in de Verenigde Staten.

Het nieuwe HappyPrinting US, mogelijk gemaakt door Blooming Color, is centraal gelegen om het gebied van Chicago met meer dan 9 miljoen mensen te bedienen, evenals de meer dan 380 miljoen mensen in de VS als geheel.

Aanbod

Het bedrijf zal zakelijke producten leveren, waaronder visitekaartjes, flyers, banners en posters. Ook producten zoals fotoboeken en kunst aan de muur zijn onderdeel van het aanbod. Daarnaast zal gepersonaliseerd textiel in de nabije toekomst beschikbaar komen op www.happyprinting.com.

Snel en duurzaam groeien

Sven Rusticus, CEO van HappyPrinting zegt: “We zijn erg trots om samen te werken met Blooming Color, een innovatieve drukkerij die ieder drukwerk als een avontuur beschouwt en waar ‘buitengewoon’ de norm is. We kijken ernaar uit om samen de beste online printervaring in de VS te creëren. "

Brian Scott, CEO van Blooming Color zegt: “We zijn verheugd om een ​​partner van HappyPrinting te zijn. We houden van het merk, het platform en de ambitie om snel en duurzaam te groeien door Amerikaanse klanten een geweldig web-to-print-platform te bieden. Het is een groot voordeel om deel uit te maken van een wereldwijd netwerk van partners die één merk, één visie en één platform delen. "

HP innovatiepartner

HappyPrinting is een innovatiepartner van HP Indigo en biedt zijn oplossing aan HP Indigo-klanten wereldwijd die hun bedrijf willen laten groeien via web-to-print. HappyPrinting is gespecialiseerd in Printing On Demand, waardoor kleine oplagen betaalbaar en milieuvriendelijk zijn.

Internationale groei

HappyPrinting is inmiddels actief in veertien landen: Nederland, Spanje, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen, Bulgarije, Georgië, Filipijnen, Japan, Nieuw Zeeland, Ecuador, Mexico en nu ook in de VS. Jean-Pierre Meijer, CTO van HappyPrinting beheert het printplatform en de implementatie in alle landen: “Door gebruik te maken van een gedeeld platform zijn we in staat om sneller te ontwikkelen en te innoveren. Het is geweldig om te zien hoe enthousiast onze partners zijn die deel uitmaken van het netwerk. "