Abonneren  Inloggen

Salesmanager

 • Prindustry
 • Voltijd
 • Haarlem
Functie Salesmanager
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Prindustry
Locatie Haarlem
Opleidingsniveau HBO

Bij softwarebedrijf Prindustry in Haarlem staat een uitdagende vacature open voor salesmanager. We zoeken een saleskracht die zelfstandig met brand owners en grafimedia bedrijven naar de beste softwareoplossing zoekt. Heb jij een klantvriendelijke instelling, ben je initiatiefrijk en heb je affiniteit met communicatieprocessen en software? We nodigen je van harte uit om te solliciteren bij Prindustry!

Functie

Voor de verkoop van communicatieportals zoekt Prindustry een salesmanager die probleemloos door het B2B landschap navigeert. Je geniet van netwerken, het leren kennen van nieuwe mensen en die voor je te winnen. Met enthousiasme vertel je over kansen in de markt en hoe de softwareproducten van Prindustry daarbij kunnen helpen. Het opbouwen van een professioneel netwerk en connecten met mensen zit in je bloed en dit is aantoonbaar. Je denkt mee met de klantbehoeften en helpt met jouw strategisch inzicht het juiste pad te bepalen. De rol die jij binnen Prindustry speelt, geeft je ruimte om de dingen op jouw manier te doen. Je zult veel ‘on the road’ zijn. Dit doe je met zelfvertrouwen, wetende dat je een team van vakmensen achter je hebt staan.

Competenties

 • Commerciële instelling.
 • Communicatief sterk; je weet jezelf op verschillende niveaus te presenteren.
 • Zelfstandig en resultaatgericht.
 • Proactief en gericht op groei.
 • Affiniteit met IT en communicatieprocessen.

Werkzaamheden

 • Brandportal en e-commerce software verkopen.
 • Je bent het aanspreekpunt en de verbinder voor onze klanten en prospects in Nederland, België en in de toekomst mogelijk in de rest van Europa.
 • Je weet ons concept top of mind te houden door intensieve contacten te onderhouden en hierdoor het netwerk uit te breiden.
 • Demo’s geven van ons softwareplatform.
 • Helder communiceren richting klanten en collega’s over projecten. 

Over Prindustry

Prindustry ontwikkelt software voor het creëren, beheren en bestellen van communicatie. De SaaS Brandportal en E-commerce software is in te zetten voor diverse branches. Een Brandportal voor merkeigenaren en (semi)overheidsinstanties of een webshop voor de grafimedia of een reclamebureau. In de Benelux zijn we marktleider met onze web2print bestelportals.

Elk communicatieportaal heeft een uitgebreid inkoop- en bestelplatform dat in eigen huis ontwikkeld wordt.

Binnen Prindustry is de sfeer open en informeel, met een team van 12 betrokken vakmensen in Haarlem en 8 developers in Caïro. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. De kracht van Prindustry is verbinden: wij verbinden partners en systemen met elkaar – en hopelijk nu ook met en via jou!

Overige info

 • Opleidingsniveau: HBO.
 • Plaats: Hybride (hoofdkantoor in Haarlem).
 • Dienstverband: fulltime (36-40 uur).
 • Starten: per direct (in overleg).

Interesse?

Het gaat om een uitdagende en verantwoordelijke functie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

We vertellen je graag meer over wat we doen en wie we zoeken. Bel ons op 020-8223536.

Solliciteren doe je via een mail met motivatie en je CV aan Annemarie Manshande via annemarie@prindustry.com.

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen