Abonneren  Inloggen

Service Planners

  • Wifac
  • Voltijd
  • Mijdrecht
Functie Service Planners
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Wifac
Locatie Mijdrecht
Land Nederland

Wifac is een groot handelshuis dat zich richt op de verkoop en service van producten en diensten voor vrijwel alle segmenten van de grafische industrie. Veel drukkerijen in Nederland en België, bijvoorbeeld voor de productie van kranten, boeken, tijdschriften of verpakkingen, maken gebruik van door Wifac geleverde apparatuur. Het spreekt voor zich dat bedrijfszekerheid en continuïteit in deze branche van groot belang zijn. Daarom zet Wifac hoog in op serviceverlening, die we vormgeven met gemotiveerde en dynamische professionals en een servicedienst die 24/7 bereikbaar is.

Wifac is een flexibele speler en deskundige partner voor de gerenommeerde Duitse drukpersenfabrikant Koenig & Bauer AG (KBA) en heeft ook op het gebied van pre-press en afwerken de beste merken in huis. Merken die allemaal ondersteund worden door een uitstekende service.

De verkoop van drukpersen in Nederland en België is enorm aangetrokken. Dat betekent dat we onze servicedesk, die de inbedrijfstellingen en serviceverzoeken coördineert, gaan uitbreiden. We zijn nu op zoek naar jonge, stressbestendige:

SERVICE PLANNERS (m/v)

Wat ga je doen?

Als planner ben je verantwoordelijk voor het aannemen, inplannen en bewaken van service­werkzaamheden. Je inventariseert binnenko­mende machinestoringen en bepaalt zorgvul­dig de urgentie van elke melding. Je bereidt serviceopdrachten goed voor, waardoor onze technici snel en efficiënt aan de slag kunnen. Je plant en organiseert bovendien het plaatsen van nieuwe apparatuur. Het afhandelen van servicerapporten is in jouw handen. Je overlegt met fabrikanten, verkoop, afdeling on­derdelen en financiële administratie en bewaakt nauwgezet de gemaakte afspraken.

Wat moet je in huis hebben?

Onze nieuwe planners zijn stressbestendige, flexibele collega’s die ook onder druk prioriteiten kunnen stellen. Niemand wil een storing en jij be­grijpt als geen ander dat de emoties daarbij wel eens kunnen oplopen. Jij houdt het hoofd koel en blijft alert, klantgericht en nauwkeurig. We zoeken een administratieve kei zonder bureau­cratische trekjes, een teamspeler met inzet en verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die klantvriendelijk is en telefoongesprekken prettig en correct voert. Ook moet je over de nodige technische affiniteit beschikken en ben je bij voorkeur bekend met de grafische industrie.

Wat bieden wij?

Werken bij Wifac is werken in een professionele en vooruitstrevende organisatie, met een informeel en kundig team van collega’s dat samenwerken hoog in het vaandel heeft staan. Als planner bij Wifac kun je rekenen op een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ook voor een gedegen inwerkprogramma. Niet contractueel vastgelegd zijn de vrijheid, werksfeer en collegialiteit. Die kun je het beste zelf aan den lijve ondervinden.

Ben je geïnteresseerd in deze dynamische functie, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Veronique Pfaff, afdeling personeelszaken, e-mail: veronique.pfaff@wifac.nl.

Wil je meer informatie over Wifac en over deze functie, dan kun je contact opnemen met Jos Kanters, servicedesk manager, e-mail jos.kanters@wifac.nl. 

DE KRACHT VAN WIFAC: DE MERKEN, DE MENSEN, DE MENTALITEIT

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen