Abonneren  Inloggen

Ordermanager

 • Flyer2000
 • Voltijd
 • Amsterdam
Functie Ordermanager
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Flyer2000
Locatie Amsterdam
Postcode 1101 AG
Opleidingsniveau MBO

Heb jij de ambitie om FLYER2000 (en jezelf) naar een hoger niveau te tillen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Onze organisatie

FLYER2000 is een jong en dynamisch bedrijf dat online drukwerk aanbiedt. Wij werken voor grote namen uit de entertainmentindustrie, theaters en mediabureau's, maar ook voor het midden- en kleinbedrijf. Er is een nauwe samenwerking met de zusterbedrijven Reality Outdoor en A0Media die zich richten op promotie- en marketingactiviteiten rondom evenementen en outdoor mediacampagnes. In totaal werken we met zo’n 12 mensen op kantoor.

De functie

Als Ordermanager Drukwerk & Sign ben je het eerste aanspreekpunt voor bestaande- en nieuwe klanten van FLYER2000. Je zorgt dat bestanden gecheckt worden en helpt klanten met het zelf online bestellen van drukwerk. Je bent de spil tussen klanten en productie en zet de orders door naar onze leveranciers, klaar om gedrukt of geprint te worden. Je begeleidt tevens het offerte- en opdrachtproces van tailormade aanvragen van klanten. Een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een leuk en gevarieerd klantportfolio, waarin je precisie en oog voor details moet hebben.

De werkplek

Wij werken vanuit een modern licht kantoor in Amsterdam Zuidoost; de metrohalte Arena is op 15 minuten loopafstand. De sfeer is informeel, Radio538 staat standaard aan en tussen de middag eten we gezamenlijk.

Over jou

 • Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam of directe omgeving
 • Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau
 • Je hebt affiniteit met drukwerk & Sign
 • Je bent communicatief sterk en klantvriendelijk
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (mondeling en schriftelijk)
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office (Word en Excel)
 • Heb je kennis van Adobe Illustrator, Photoshop en In Design, dan is dat een grote pre

Wij bieden

 • Een marktconform salaris
 • In de eerste instantie een tijdelijk contract, met groeikansen en bij goed functioneren uitzicht op een contractverlenging
 • Een reiskostenvergoeding op basis van OV of een KM-vergoeding
 • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur per week)
 • Vers fruit, koffie, thee, fris en een fantastische lunch (tegen een kleine maandelijkse vergoeding)

Solliciteren

Ben je enthousiast en wil jij na het lezen van deze vacature ook onderdeel zijn van ons jonge, gezellige en ondernemende team? Maak je interesse dan kenbaar en stuur je CV met een korte motivatie naar Ester Verkerk, po@realityoutdoor.nl

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen