Abonneren  Inloggen

Planner

 • Wilco
 • Voltijd
 • Amersfoort
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Wilco
Locatie Amersfoort
Postcode 3812 PX

Wilco is opgericht in 1958 en nog steeds volop in ontwikkeling. Onze passie? Boeken! Binnen ons bedrijf maken wij van elke uitdaging iets bijzonders. Onze ambitieuze en innovatieve instelling heeft een zeer modern machinepark mogelijk gemaakt. Binnen ons bedrijf met meer dan 450 medewerkers zijn er nog volop vacatures. Wilco biedt genoeg uitdaging, binnen iedere functie!

Kijk ook op www.werkenbijwilco.nl

Planner

Ligt jouw passie bij het zo strak mogelijk plannen, organiseren en aansturen van orders bij de grootste groeiende boeken en tijdschriften drukkerij van Nederland? Ben je stressbestendig, kwaliteit gericht en beschik je over een helikopterview? Dan hebben wij een leuke uitdagende functie voor je!

Als planner ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van de planning voor de productie orders voor de technische afdelingen met een focus op de binderij. Je stuurt de planningsprocessen aan om de maximale en effectieve voortgang van de productie te waarborgen volgens de gestelde normen. Dankzij jouw inzet worden eventuele vertragingen vermeden en acties genomen om de afspraken met de klanten na te komen.

Functie eisen

 • opstellen en bewaken van de interne planning van de binderij
 • opstellen en bewaken van de externe planning bij uitbesteding van bindwerk
 • in goede banen leiden van de communicatie
 • anticiperen op wijzigingen in de orders en ondernemen van juiste acties hierop

Wat bieden wij

 • een gezonde dynamische organisatie met een zeer modern machinepark
 • een fulltime dienstverband voor 40 p/w
 • uitzicht op een vast dienstverband
 • marktconform salaris afhankelijk van ervaring
 • bedrijfseigen regelingen, zoals fiscaal voordelig fitnessen en collectieve zorgverzekering

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op met William Schuring (088-1105 544).

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen