Abonneren  Inloggen

Offsetdrukker meerkleuren/zwart

  • Wilco
  • Voltijd
  • Amersfoort
Functie Offsetdrukker meerkleuren/zwart
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Wilco
Locatie Amersfoort
Postcode 3812 PX
Opleidingsniveau MBO

Wilco is opgericht in 1958 en nog steeds volop in ontwikkeling. Onze passie? Boeken! Binnen ons bedrijf maken wij van elke uitdaging iets bijzonders. Onze ambitieuze en innovatieve instelling heeft een zeer modern machinepark mogelijk gemaakt. Binnen ons bedrijf met meer dan 450 medewerkers zijn er nog volop vacatures. Wilco biedt genoeg uitdaging, binnen iedere functie!

Kijk ook op www.werkenbijwilco.nl

Offsetdrukker meerkleuren/zwart

Wil jij komen te werken aan een gloednieuwe Heidelberg Speedmaster XL 106 drukpers? In een spiksplinternieuw gebouw? Pak dan nu jouw kans! Wij zijn namelijk op zoek naar meerkleuren- en zwartdrukkers.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de productie van kwalitatief hoogwaardig drukwerk op een computergestuurde offset planopers. Dit ga je doen aan de hand van gemaakte offsetplaten, planning en orderinstructies.

Werkzaamheden zijn onder andere: instellen van de pers, inhangen van platen (gedeeltelijk automatisch), controleren van drukwerk op kwaliteit en volledigheid, het tijdig aanvullen van productiemateriaal en de administratie en onderhoud.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde relevante grafische opleiding op MBO niveau;
  • Ervaring in een soortgelijke functie (meerkleuren of zwart);
  • Je kan werken onder tijdsdruk en je hebt een flexibele instelling;
  • Je werkt nauwkeurig en kwaliteitsgericht;
  • Je beschikt over discipline en hebt technisch inzicht;
  • Je bent bereid om in een 3-ploegenrooster te werken.

Wat bieden wij?

Een baan in een dynamische, gezonde organisatie met een zeer modern machinepark. Je krijgt een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week in een 3-ploegendienst.

De Grafimedia cao wordt gehanteerd. Wilco kent bedrijfseigen regelingen, zoals een collectieve zorgverzekering en fiscaal voordelig sporten of fiscaal voordelig een fiets/laptop/tablet aanschaffen.

Enthousiast?

Stuur jouw CV en een korte motivatie naar: werken@wilco.nl, onder vermelding van ‘Offsetdrukker’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Egbert van de Woude, Productieleider Drukkerij (088 1105 524)

Solliciteren

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen