Abonneren  Inloggen

Medewerker intern transport

  • Wilco
  • Voltijd
  • Amersfoort
Functie Medewerker intern transport
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Wilco
Locatie Amersfoort
Postcode 3812 PX
Opleidingsniveau MBO

Wilco is opgericht in 1958 en nog steeds volop in ontwikkeling. Onze passie? Boeken! Binnen ons bedrijf maken wij van elke uitdaging iets bijzonders. Onze ambitieuze en innovatieve instelling heeft een zeer modern machinepark mogelijk gemaakt. Binnen ons bedrijf met meer dan 450 medewerkers zijn er nog volop vacatures. Wilco biedt genoeg uitdaging, binnen iedere functie!

Kijk ook op www.werkenbijwilco.nl

Medewerker intern transport

Als medewerker intern transport ben jij, samen met je team, een belangrijke spil bij Wilco.

Jij bent namelijk de collega die met behulp van een stapellaar of heftruck pallets drukwerk en halffabricaat naar de juiste locaties in het bedrijf transporteert, zodat het productieproces efficiënt door kan lopen.

Daarnaast zorg jij ervoor dat de pallets met boeken of halffabricaat klaar komen te staan voor de expeditie. 

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met MBO niveau, een heftruck certificaat en ervaring in de logistiek.

Je bent stressbestendig en je beschikt over een helicopterview, ook in drukke periodes.

Daarnaast weet je van aanpakken, kun je snel schakelen en ben je communicatief goed.

Wat bieden wij?

Een baan in een dynamische, gezonde organisatie met een zeer modern machinepark. Je krijgt een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week in een 3-ploegendienst.

De Grafimedia cao wordt gehanteerd. Het salaris is o.a. afhankelijk van jouw ervaring. Wilco kent bedrijfseigen regelingen, zoals een collectieve zorgverzekering en fiscaal voordelig sporten of fiscaal voordelig een fiets/laptop/tablet aanschaffen.

Enthousiast?

Stuur jouw CV en een korte motivatie naar: werken@wilco.nl , onder vermelding van ‘Mdw intern transport’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Berd Beverwijk, Hoofd Logistiek (088-1105517).

Solliciteren

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen