Abonneren  Inloggen

Professional Services Engineer

 • Four Pees
 • Voltijd
 • Flexibel, radius van 400km rondom Gent
Functie Professional Services Engineer
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Four Pees
Locatie Flexibel, radius van 400km rondom Gent
Opleidingsniveau HBO

Bij Four Pees helpen we printbedrijven succesvol te zijn door probleemloze automatisering te implementeren. Het zal niet alleen het werk makkelijker maken, maar de printorganisatie zal floreren. Wij bieden oplossingen om de gehele print- en verpakkingsproductie te stroomlijnen. Of het nu gaat om advies, een softwareproduct of een naadloos geïntegreerde oplossing die u van de tekentafel naar een op maat gemaakt ontwerp brengt, resulterend in een volledig geautomatiseerde productie.

Opgericht in Gent, België in 2007, is Four Pees een dynamisch en jong bedrijf met een directe aanwezigheid in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk en een netwerk van vertrouwde partners en resellers over de hele wereld.

We zijn verheugd om ons team uit te breiden met een Professional Services Engineer om praktische, state-of-the-art web-to-print en automatiseringsoplossingen te implementeren voor onze internationale klantenkring.

Over de job

Je bent de go-to persoon voor alle technische aspecten van het pre-sales en implementatie proces bij Four Pees.

Je verstrekt pre-sales en post-sales informatie aan resellers, systeemintegrators, consultants en eindgebruikers. Dit omvat het onderzoeken van projectbehoeften, het specificeren van geschikte software / professionele diensten en snelle en gedetailleerde communicatie over de beste oplossing.

Je geeft ons verkoopteam en resellerkanaal de nodige ondersteuning door workflowanalyses uit te voeren en technische specificaties op te stellen die ze kunnen gebruiken om de verkoop mogelijk te maken, door webgebaseerde demo's en trainingen aan te bieden en door trainingen te geven in onze kantoren of bij hen op locatie.

Je bent een back-up voor je collega's van de klantenondersteuning. Dit omvat gesprekken via e-mail / telefoon / online of ter plaatse gaan om problemen op te lossen en te begrijpen, onderzoek en ontdekking om oplossingen en work-arounds te vinden en escalatie naar de juiste kanalen voor verder onderzoek en sluiting.

Verantwoordelijkheden

 • Samenwerken met teamleden en klanten aan projectbeschrijvingen, offertes, projectimplementaties en meer.
 • Deel best practices met teamleden om het technische verkoop- en implementatieproces te verbeteren
 • Zorg voor tijdige accountstatusrapportage aan zowel klanten als management.
 • Zorg voor web-based of regelmatige training.

Over jou

 • Bachelordiploma in grafische kunsten of IT.
 • Tussen de 2 en 5 jaar ervaring in een gelijkwaardige of relevante functie. Hoewel het aantal jaren niet het belangrijkste is, vereisen we goede analytische vaardigheden en een ruime ervaring met meerdere oplossingen (niet noodzakelijk deze die door Four Pees verdeeld worden).
 • Uitstekende mondelinge, schriftelijke en luistervaardigheden, in het Engels en Frans, bijkomende taalvaardigheden zoals Spaans, Italiaans of Nederlands zijn een pluspunt.
 • Vermogen om meerdere taken efficiënt en flexibel te beheren en daarbij de juiste prioriteiten te stellen.
 • Klantgerichte, oplossingsgerichte probleemoplosser, gericht op het bieden van oplossingen aan je klant en het volhouden totdat de klant tevreden is.
 • Flexibiliteit om te reizen (voornamelijk binnen Europa) gedurende 10 tot 20% van de tijd.
 • Ervaring met het volgende:
  • PDF, PDF preflighting...
  • Workflow- en automatiseringsoplossingen
  • Kleur management tools, proofing tools
  • Linux / Unix
  • Scripting

What’s in it for you?

Wij bieden een competitief en marktgericht pakket aan, aangepast aan jouw ervaring en potentieel.
Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team dat gedreven wordt door klantgerichtheid en innovatie.
In ons kleinschalig bedrijf krijg je ownership en de kans om mee te denken in het proces van de verdere groei van ons bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om mee te groeien met onze ambities.

Solliciteren

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen