Abonneren  Inloggen

Allround Magazijnmedewerker

 • Sidekix
 • Voltijd
 • Uden
Functie Allround Magazijnmedewerker
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Sidekix
Locatie Uden
Postcode 5405 NB
Land Nederland
Opleidingsniveau MBO

Heb jij zenuwen van staal en houd jij van een gevarieerd takenpakket? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega. Wij zijn voor ons magazijn in Uden namelijk op zoek naar iemand die aan de slag wil gaan in de combifunctie van Allround Magazijnmedewerker!

Solliciteer nu

Wat ga je bij Sidekix doen?

Bij Sidekix werken we voor verschillende klanten die bijna allemaal gebruikmaken van ons magazijn. In dit magazijn worden de producten van klanten opgeslagen en klaargemaakt voor verzending. Iedere werkdag in het magazijn is anders. De ene keer ben je bezig met het picken van orders en de andere keer met het opslaan van goederen. Vooral dat laatste is in jouw functie belangrijk, want jij gaat bij Sidekix letterlijk de hoogte in. Dit doe je met behulp van de hoogbouwtruck: een machine die volle pallets tot wel 9m hoog kan tillen, zodat jij deze volgens protocol kunt opslaan op de juiste plek. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van deze taak, zodat de voorraad altijd klopt. De uitdagende functie van Allround Magazijnmedewerker biedt je veel variatie. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit het:

Wie ben jij?

Jij bent iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Je bent flexibel ingesteld en krijgt energie van een dynamische werkomgeving. Jouw positieve houding draagt bij aan een fijne werkomgeving en helpt je goed samen te werken met collega’s. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dankzij jouw scherpe blik weet je altijd de vinger aan de pols te houden. Jij bent iemand die:

 • beschikt over enkele jaren werkervaring in het magazijn;
 • werkt en denkt op minimaal mbo-niveau;
 • absoluut geen last heeft van hoogtevrees en fysiek in staat is zwaar werk te doen;
 • in het bezit is van een hoogbouwtruckcertificaat (of bereid deze te behalen);
 • bij voorkeur in het bezit is van een geldig heftruckcertificaat;
 • de Nederlandse taal beheerst in zowel woord als geschrift.

Het gaat om een functie in dagdienst, bij voorkeur fulltime (40 uur). Je komt te werken in een jong team dat wegens groei van het bedrijf aan het uitbreiden is. Incidenteel kan het voorkomen dat er in het weekend gewerkt moet worden. Bij deze functie zit een vrijblijvende proefdag waar je een (dag)deel mee kunt draaien om de functie te ervaren en Sidekix te leren kennen.

Wat mag je van Sidekix verwachten?

Niet alleen willen we je in deze vacature vertellen wat wij van jou verwachten, maar ook wat je van Sidekix kan verwachten als werkgever. Deze functie komt namelijk met een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • een marktconform salaris passend bij jouw werkervaring;
 • reiskostenvergoeding;
 • 27 verlofdagen;
 • gratis fruit;
 • een collectieve zorgverzekering;
 • een goede pensioenregeling;
 • leuke activiteiten en evenementen met collega’s;
 • een uitdagende werkomgeving waar iedere dag anders is;
 • doorgroeimogelijkheden en toekomstperspectief.

Sidekix vindt het daarnaast belangrijk dat jij als collega ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom is het mogelijk via ons trainingen en cursussen te volgen om je kennis en vaardigheden te verbreden. Want alleen als onze eigen medewerkers hun superkracht optimaal kunnen inzetten, kunnen we als organisatie de sidekick zijn die onze helden nodig hebben.

Ben jij de Sidekick die wij zoeken? 

Mooi! Dan ziet onze HR-manager Pierre jouw motivatie en CV graag verschijnen. Klik op de knop om direct te solliciteren.

Solliciteren

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen