Abonneren  Inloggen

Accountmanager

 • Sidekix
 • Voltijd
 • Uden
Functie Accountmanager
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Sidekix
Locatie Uden
Postcode 5405 NB
Land Nederland
Opleidingsniveau HBO

Bij Sidekix zijn we aan het groeien en onze klantportefeuille groeit mee. Voor onze afdeling Sales en Marketing zoeken wij een nieuwe accountmanager met affiniteit voor e-commerce en webshoplogistiek. Iemand die klaar is om de volgende stap in zijn/haar carrière te zetten en gemotiveerd is om aan de slag te gaan in een dynamische omgeving. Ben jij de persoon die Sidekix binnen (e-)fulfilment naar het volgende niveau tilt?

Solliciteer nu

Waar kom je binnen Sidekix als accountmanager terecht?

Je gaat aan de slag op de afdeling Sales & Marketing, bestaande uit een tiental gezellige collega’s. Samen met hen heb je wekelijks één of meerdere overlegmomenten om projectmatige vorderingen te bespreken. Er wordt in de middag samen geluncht en voor wie wil aansluitend een wandeling gemaakt om de benen te strekken. Uiteraard heb je niet alleen contact met je eigen team, maar ook met andere collega’s binnen Sidekix. Er is iedere vrijdagmiddag een borrel met alle afdelingen om de werkweek goed af te sluiten.

Wat worden jouw taken bij Sidekix?

Als Accountmanager krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen klantportefeuille. Het is jouw taak om deze verder te ontwikkelen en uit te breiden. Dit doe je door het houden van relatiebeheergesprekken en het oppakken van warme leads.  Deze warme leads zijn voornamelijk klanten gericht op e-commerce, zoals webshophouders. Ook zijn er huidige klanten van Sidekix die met onze hulp graag naast offline ook de online markt willen aanboren. Een mooie kans voor jou en Sidekix om te groeien binnen de e-fulfilmentbranche en leuke, nieuwe projecten uit te voeren voor toffe opdrachtgevers, zoals Voetbal International en Healthy Seas Socks.

In jouw functie als Accountmanager ben jij de schakel die de behoefte van de klant verbindt met de mogelijkheden die Sidekix te bieden heeft. Hiervoor overleg je met het hele team e-fulfilment. Je vertaalt de klantwensen in concrete acties die bijdragen aan de verkoopdoelstellingen. Ook verdiep jij jezelf in de producten en/of diensten van jouw klanten, zodat je hen goed kunt adviseren en signalen voor cross-selling tijdig waarneemt. Concreet bestaat jouw takenpakket uit het:

 • communiceren, evalueren en vastleggen van de samenwerkingen, (prijs)afspraken en voorwaarden met jouw klanten;
 • afhandelen van response, informatievragen en vervolgacties voor zowel bestaande klanten als (potentiële) nieuwe klanten;
 • contacteren van warme leads om mogelijke samenwerkingen te bespreken;
 • opstellen van rapportages, zowel periodiek als op aanvraag.

Een divers takenpakket met een flinke dosis uitdaging. Geen zorgen, je wordt door ons goed in je werktraject begeleid en krijgt van ons vrijheid om met eigen ideeën en initiatieven te komen.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een goede dosis energie en die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Tijdens de gesprekken met (potentiële) klanten heb jij scherp wat het doel is. Je werkt veel zelfstandig, maar schakelt en overlegt ook regelmatig met collega’s. Zo houden we elkaar scherp. Wij zoeken iemand die:

 • beschikt over een relevante afgeronde hbo-opleiding;
 • affiniteit heeft met e-commerce en webshoplogistiek;
 • beschikt over commercieel inzicht en in staat is snel te schakelen;
 • leergierig is en snel nieuwe dingen, zoals programma’s en werkmethodes, eigen kan maken;
 • probleemoplossend denkt en niet bang is het voortouw te nemen;
 • gestructureerd werkt en goed een planning kan opzetten en naleven;
 • kennis heeft van MS Office (Excel, Word, PowerPoint en Outlook);
 • zowel goed kan samenwerken als zelfstandig aan de slag kan gaan.

Kortom: jij bent degene die Sidekix binnen e-fulfilment meehelpt om te groeien!

Wat mag je van Sidekix verwachten?

Natuurlijk mag je met jouw kennis en expertise ook het nodige van ons verwachten. Om te beginnen zoeken we een nieuwe collega die langdurig bij ons aan de slag wil, wat betekent dat dit een functie is met oog op vast dienstverband. Ook horen bij deze functie een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • een marktconform salaris passend bij jouw werkervaring;
 • reiskostenvergoeding;
 • 27 verlofdagen;
 • een collectieve zorgverzekering;
 • goede pensioenregeling;
 • gezellige teamuitjes;
 • doorgroeimogelijkheden;
 • een fulltime functie bij een groeiend bedrijf (36-40 uur).

Sidekix vindt het daarnaast belangrijk dat jij als collega ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom is het mogelijk via ons trainingen en cursussen te volgen om je kennis en vaardigheden te verbreden. Binnen de organisatie zien we regelmatig medewerkers doorstromen naar andere functies. Iets waar we als werkgever enorm trots op zijn. Want alleen als onze eigen medewerkers hun superkracht optimaal kunnen inzetten, kunnen we als organisatie de sidekick zijn die onze helden nodig hebben.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mooi! Dan ziet onze HR-manager Pierre jouw motivatie en CV graag verschijnen. Klik op de knop hieronder om direct te solliciteren. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen