Flexodrukker

Ga naar het vacatureoverzicht

Schiedam | mbo | Voltijd

  • Gepubliceerd op 6 nov 2018

Flexodrukker

Module Personeelsdiensten bemiddelt al sinds 1994 voor kandidaten en bedrijven in Communicatie, Creatie en Grafimedia. Onze Consultants zijn betrokken professionals in arbeidsbemiddeling en hebben een achtergrond in de branches waarin we actief zijn. Daarom zijn we als geen ander in staat de juiste kandidaat te bemiddelen voor de juiste vaste of tijdelijke baan. Module heeft vestigingen in Schiedam, Woerden & Breda. Voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen wij naar onze website: www.module.nl.

Flexodrukker

Ben jij een Flexodrukker en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Reageer dan op deze vacature bij een mooi verpakkingsbedrijf met informele cultuur en no nonsens mentaliteit!

Als Flexodrukker ben je verantwoordelijk voor het gehele drukproces met als doel een perfecte kwaliteit en output te leveren. Je neemt bij de start van je dienst de geplande orders door en indien nodig bouw je de drukpers om. Daarna stel je de drukpers in en start je met het drukken van de order. Uiteraard controleer je scherp de kwaliteit van het drukwerk en of deze conform de specificaties zijn. Daarnaast zorg je dat de productie administratie op orde is en zorg voor een schone en veilige werkomgeving en verricht je eenvoudige onderhoudswerkzaamheden aan de pers. Eventuele storingen of afwijkingen meld je direct bij je teamleider. Het gaat om een functie in de 2-ploegendienst.

Voor deze functie is het van belang dat je:

  • beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • aantoonbare ervaring als zelfstandig flexo drukker hebt (het is een pré als je ervaring hebt met de Uteco flexo machine)
  • grafische vakdiploma’s hebt
  • beschikt over een kleur onderscheidend vermogen
  • affiniteit hebt met moderne druktechnieken
  • bereid bent om je verder te ontwikkelen in je vakgebied
  • nauwkeurig en flexibel bent
  • doorzettingsvermogen hebt en in teamverband kunt werken

Arbeidsvoorwaarden conform CAO

Solliciteer svp via de 'reageer' button onderaan de vacature op: www.module.nl

Module biedt nu de unieke mogelijkheid een eerste kennismaking en nadere informatie over onze dienstverlening en vacature middels een video interview te laten plaatsvinden. Onze kandidaten zijn nu geen tijd en geld meer kwijt aan reizen én het milieu is ook blij met ons!

Module Personeelsdiensten BV

Afdeling personeelszaken

Overschieseweg 305

3112 NC SCHIEDAM

010-4479044

info@module.nl