Operator voor een fullcolour rotatieprinter

Ga naar het vacatureoverzicht

Amsterdam | MBO | Voltijd

  • Gepubliceerd op 14 aug 2018

Operator voor een fullcolour rotatieprinter

Module Personeelsdiensten bemiddelt voor kandidaten en bedrijven in Communicatie, Creatie en Grafimedia. Ben je een ervaren Operator en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Is het werken in een 3-ploegendienst geen probleem? Dan weten wij een mooi bedrijf waar je verder kunt groeien in je vak!

Module Personeelsdiensten bemiddelt al sinds 1994 voor kandidaten en bedrijven in Communicatie, Creatie en Grafimedia. Onze Consultants zijn betrokken professionals in arbeidsbemiddeling en hebben een achtergrond in de branches waarin we actief zijn. Daarom zijn we als geen ander in staat de juiste kandidaat te bemiddelen voor de juiste vaste of tijdelijke baan. Module heeft vestigingen in Schiedam, Woerden & Breda. Voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen wij naar onze website: www.module.nl.

Operator voor een fullcolour rotatieprinter

Ben je een ervaren Operator en op zoek naar een nieuwe uitdaging en is het werken in een 3-ploegendienst geen probleem voor jou? Dan weten wij een mooi bedrijf waar je verder kunt groeien in je vak! Als ervaren operator bedien je geheel zelfstandig de Colorstream rotatieprinter. Je bent verantwoordelijk voor het printen van diverse opdrachten en helpt daarnaast je collega’s waar nodig. Het gaat om een functie bij een professioneel bedrijf met (middel)grote klanten.

Voor deze functie is het van belang dat je:

  • Een grafische opleiding op MBO niveau hebt afgerond
  • Minimaal 2 jaar werkervaring, bij voorkeur op een Colorstream
  • Flexibel, nauwkeurig en zeer gedreven bent
  • Kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan
  • In 3 ploegendienst wilt werken
  • Uit de omgeving van Culemborg komt

Arbeidsvoorwaarden conform cao

Contactadres
Module Personeelsdiensten BV
Afdeling personeelszaken
Overschieseweg 305
3112 NC Schiedam 
010-4479044
info@module.nl