Abonneren  Inloggen

ONLINEPRINTERS

De ONLINEPRINTERS-groep behoort tot de toonaangevende onlinedrukkerijen van Europa, heeft meer dan 1.660 medewerkers in dienst en vervaardigde het afgelopen jaar meer dan 3,2 miljard gedrukte reclamemiddelen. Meer dan 5.000 gedrukte producten in miljoenen variaties variërend van visitekaartjes, briefpapier en flyers, catalogi en brochures tot en met grootformaat reclamesystemen verkoopt de onderneming aan 1.000.000 klanten in 30 landen van Europa. Zij kunnen hun gedrukte producten via webshops heel gemakkelijk in 10 verschillende talen én 24 uur per dag via internet bestellen. Internationaal is de dienstverlener voor onlinedrukwerk bekend onder de merknaam ONLINEPRINTERS. Behalve de Britse marktleider Solopress en de hoofdrolspeler op de Scandinavische markt, LaserTryk, maakt ook de Spaanse drukkerij Copysell deel uit van de ONLINEPRINTERS-groep.

Hoge kwaliteitsstandaards

Hoge kwaliteitseisen voor gedrukte producten gelden niet alleen voor de beeldweergave – ook stappen in de vervolgbewerking zoals afloopgebied, vouwen, hechten en verlijmen zijn factoren die een optimaal resultaat van drukwerk bepalen. Daarom heeft ONLINEPRINTERS zich, als een van de eerste drukkerijen in Europa, niet alleen voor het drukprocedé, maar ook voor de vervolgbewerking conform ProcesStandaard Offset (PSO) laten certificeren.

Als een van de eerste drukkerijen in Europa heeft ONLINEPRINTERS in 2017 ook het vervolgbewerkingen laten certificeren, zodat de uitvoering van productiestappen na het drukken, zoals snijden, vouwen, hechten, enz., eveneens worden meegenomen in de kwaliteitscontrole.

Onlineprinters investeert in het machinepark

Onlineprinters breidt het digitale machinepark In Duitsland verder uit. Na de investering in twee HP Indigo 100K persen, installeert het bedrijf nu twee HP PageWide Web Press T250HD rotatiepersen in zijn productievestiging in Neustadt an der Aisch, Duitsland.

Klimaatneutraal drukken zonder extra kosten

Wanneer de klant drukwerk van kringlooppapier of kringloopkarton in de shop bestelt, compenseert ONLINEPRINTERS de ontstane CO2-emissies weer door middel van klimaatbeschermingsprojecten. Als onderdeel van de nieuwe klimaatbeschermingsactie betaalt de klant voor deze service geen extra kosten, en drukwerk van kringlooppapier mag bovendien worden voorzien van het label "klimaatneutraal".

lifbtwyt

Nieuws over ONLINEPRINTERS