Abonneren  Inloggen

Binderij van Wijk

Wij maken boeken. Met zo’n 35 gespecialiseerde medewerkers produceren we vanuit Utrecht in onze binderij de grootste variëteit aan hard- en softcover boeken in Nederland. Het hele proces van vouwen, naaien tot bandzetten, maar ook foliedruk verzorgen we in eigen huis. Van 1 tot duizenden exemplaren, op industriële wijze met oog voor elk detail; van het eerste tot het laatste exemplaar.

De boekblokken voor onze hardcover boeken worden door middel van koudlijm gebonden. Hierdoor liggen ze prachtig vlak open en zijn erg prettig in het gebruik. Boekbanden maken we net zo makkelijk van linnen, balacron of kunstleer of van bedrukte drukvellen. Voor ieder boek maken wij een omslag dat past bij de uitstraling die je zoekt.

Als enige binderij in Nederland kunnen wij nog integraal gebonden boeken maken, ofwel hardcover boeken, waarbij de cover van Sulfaatkarton is. Dit wordt vele gebruik voor lesstof, maar ook voor andere boeken die vaak gebruikt worden.

Voor onze softcover boeken hebben we drie lijmsoorten; hotmelt, koudlijm en PUR. Zo hebben we voor iedere reeks specifieke papiertypes en gramgewichten, de best passende lijm. Zo kunnen we je zo veelzijdig mogelijk van dienst zijn.

Wil je geprint aanleveren? Geen enkel probleem. Wij hebben de beschikking over een naailijn die gesorteerd geprint werk aan 4 pagina’s kan verwerken tot boekblokken. De camera-controle zorgt ervoor dat er geen pagina in je boek gaat missen. Zo kun je kleine oplages zelf printen en ook een kwalitatief boek laten maken.

Linkedin Binderij van Wijk


Contactgegevens

www.binderijvanwijk.nl
Martin Ovenweg 19
3555 HZ Utrecht
030 - 244 79 79
offerte@binderijvanwijk.nl

Ook partner worden?

Meld je aan als partner

Nieuws over Binderij van Wijk