Abonneren  Inloggen

Benchpool

Benchpool brengt gemak in complex drukwerk: zo eenvoudig laat zich onze missie definiëren. Met de software oplossing Benchpool Printplaza zijn wij pioniers op het gebied van on-demand bestellen voor complex drukwerk, zoals tijdschriften of catalogi. Met Printplaza kunnen bedrijven binnen enkele minuten drukwerk bestellen, net zo gemakkelijk als visitekaartjes bij online drukkers. Het maakt niet uit of de oplage vijftienhonderd of meer dan vijf miljoen exemplaren bedraagt, van A6 tot A1-formaat en alles daartussen, in veel papiersoorten en afwerkingsvormen. Het gemak dat onlinedrukkers bieden bij standaard drukwerk, bieden wij nu ook bij niet-gestandaardiseerd drukwerk. 

Als uitbreiding op Printplaza hebben we Enterprise ontwikkeld, een SaaS product dat het gehele inkoopproces digitaliseert en gedeeltelijk automatiseert, van productconfiguratie, tender en offertebeheer tot offerteanalyse en afwikkeling.

Banner

Benchpool werkt niet met prijslijsten: alle productcombinaties worden in real time berekend en gesimuleerd. Vaak worden voor één product binnen enkele seconden meer dan 100 verschillende machinevarianten berekend. Vooral bij papier, dat meestal 60 tot 70 procent van de totale kosten uitmaakt, kan een goede vergelijking veel geld besparen. Wij werken met algoritmen zodat het productaanbod en onze aanbevelingen altijd optimaal op de vraag worden afgestemd.

Benchpool en haar moedermaatschappij MSM Media hebben, d.m.v. van meer dan tienduizend eigen berekeningen, reeds voor meer dan een miljard euro aan drukwerk voor klanten geanalyseerd, geoptimaliseerd en ingekocht. Dit alles werpt nu zijn vruchten af in het innovatieve berekeningsalgoritme van de producten van Benchpool.

Naast de snelheid en eenvoud van bestellen en de concurrerende prijzen, onderscheidt Benchpool zich nog op een andere manier: de CO2-effecten van aankoopbeslissingen wordt steeds relevanter. In het begin met focus op de transportwegen, later ook in combinatie met papier- en drukmachines. De Footprint-indicator helpt kopers van drukwerk te voldoen aan de steeds strengere milieuvoorschriften. Wij werken aan automatische alternatieve voorstellen die milieuvriendelijker zijn. 

Naast Nederland is Benchpool nu ook op de Duitse markt gelanceerd en werkt daar al met een groot aantal klanten.

Nu registreren voor 7 dagen gratis proefperiode of bezoek eerst onze website.

linkedin benchpool


Contactgegevens

benchpool.com
Jarrestrasse 2
22303 Hamburg

Roel Baaima | Oprichter en Managing Director
roel.baaima@benchpool.com
+49(0)1743066893


Wil Amian | Director Benelux en Scandinavië
wil.amian@benchpool.com
+31 (0)65 - 516 48 19


Ook partner worden?

Meld je aan als partner

Nieuws over Benchpool