Abonneren  Inloggen

Komori realiseert drukkerij verhuizing Veldhuis Media

28 juni 2022

Naarmate het bedrijf is gegroeid was er meer capaciteit nodig, meer drukpersen waardoor de samenwerking met Komori intensiever is geworden. Van kleine drukkerij in Raalte tot verder uitbreiden als toonaangevend high-tech offset drukkerij in Meppel.

Al bijna 20 jaar werken Oscar Jager en Erwin de Lange samen als bedrijfseigenaren. Veldhuis Media is producent van boeken en tijdschriften. Producten met een katern-gewijze afwerking en bedrukt in full colour, met name voor de uitgeversmarkt.

‘Vanaf de oprichting van ons bedrijf werken we al samen met Komori. Ik denk dat de grote parallel tussen Komori en ons als ondernemers en bedrijf is, dat we nuchter zijn en achter ons product staan. We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en de relatie met elkaar. Zo gaan we ook beiden met onze klanten om.’

De verhuizing is een uitdaging

Klanten moeten constant bediend moeten worden, ook tijdens de verhuizing. De planning voor de verhuizing van het bestaande machinepark, de levering van nieuwe machines en installatie op de nieuwe locatie was daarbij cruciaal.

Het serviceniveau is voor ons van cruciaal belang

‘We zijn een 24-uurs bedrijf met drie 8-kleuren drukpersen en een 5-kleuren drukpers. Wanneer machines in een 24-uurs bedrijf technische problemen ondervinden, moet je kunnen rekenen op een organisatie, die direct en adequaat service verleent.’ Bekijk hieronder het complete interview.