Abonneren  Inloggen

Nieuwe e-commerce vouwlijmmachine

10 februari 2022

BOBST heeft de nieuwste toevoeging aan zijn assortiment onthuld, de nieuwe EXPERTFOLD 165 e-commerce-versie. Dit is een grotere versie van de EXPERTFOLD 145 l 165 vouwlijmmachine. Nu verkrijgbaar met innovaties voor de digitale detailhandel.

EXPERTFOLD 165

Er zijn twee nieuwe modules toegevoegd aan de 165-versie: POLYVACUUM en GYROBOX. Deze twee unieke modules, die al beschikbaar waren voor de MASTERFOLD 170 en 230, zijn op maat gemaakt voor de EXPERTFOLD 165 en zijn nu beschikbaar op dit vlaggenschip voor het vouwen en lijmen van litho-gelamineerde dozen.

POLYVACUUM

Met POLYVACUUM kunnen externe applicatietools worden toegevoegd. De onderste vacuümtransport zorgt voor een stabiel transport van de plano's. De module maakt het mogelijk om speciale vouwapparaten te plaatsen, evenals in-line applicators van strips en zelfklevende tapes, die nodig zijn voor e-commerce dozen.

GYROBOX

GYROBOX is een systeem dat plano's onder een willekeurige hoek van 0° tot 180° in de looprichting kan roteren. Het systeem kan van links naar rechts of van rechts naar links draaien, waardoor ook complexe dozen met snelheden tot 250 m/min kunnen worden verwerkt.

Pierre Binggeli, Product Line Director Folder-gluers bij BOBST, zegt: ‘In de retailsector is er een onmiskenbare golf van e-commerce geweest. Dit zorgt voor extra druk op merken en converters. We passen onze producten aan om te voldoen aan de behoeften van converters, hier, nu en in de toekomst. Met de EXPERTFOLD 165 e-commerce-versie bieden we een speciale evolutie van onze beproefde machine met extra tools voor digitale retail.’

Bron: BOBST
Foto’s: ©dpicard