Abonneren  Inloggen

Twigt Grafimedia en Mediacenter bundelen krachten

3 januari 2022

Zusterbedrijven Twigt Grafimedia en Mediacenter hebben besloten om de krachten te bundelen en onder de naam MediaCenter Rotterdam verder te gaan. Op deze manier hopen de bedrijven klanten beter van dienst te kunnen zijn.

In een nieuwsbericht geeft MediaCenter Rotterdam aan dat de twee bedrijven elkaars krachten willen benutten en versterken om klanten beter te bedienen met nieuwe producten en diensten. Om de samenwerking af te trappen heeft MediaCenter Rotterdam een nieuwe huisstijl doorgevoerd.

MediaCenter Rotterdam verzorgt communicatieproductie van A tot Z. Naast de verzorging van Direct Mail en het drukken van posters en brochures, kun je bij het bedrijf ook aankloppen voor een gepersonaliseerde landingspagina, activatiecampagnes of narrowcasting.

Voor klanten van de twee bedrijven verandert er weinig. Contact zal voortgezet worden met dezelfde contactpersoon.