Abonneren  Inloggen

Probo stelt zich op als verlengstuk

6 oktober 2021

Welkom in jouw productiefaciliteit. Dat is wat Probo altijd vertelt aan hun partners, wanneer zij langskomen in Dokkum. ‘Want onze printers zijn jouw printers. Onze innovaties zijn jouw innovaties.’ Of je nu een jaar of één dag partner bent: Probo staat tot je beschikking.

Probo stelt zich op als het verlengstuk van klanten. Jij bestelt en zij doen de rest. Ze printen en verpakken de grootste formaten en kleinste oplages en bezorgen waar jij dat wilt! Als partner van Probo heb je toegang tot meer dan 250 materialen en ervaar je dat ze een stap extra zetten om jou te ondersteunen.

Jouw bedrijf centraal

Je hebt het vast al door: jouw bedrijf staat centraal bij alles wat ze doen. Samen groeien moet vooral leuk zijn. Daarom is Probo altijd op zoek naar de beste mogelijkheden om jouw werk gemakkelijker te maken, waardoor jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen.

Vakdag Print & Sign

Tijdens de Vakdag Print & Sign gaat Probo graag met je in gesprek. Waarmee kan jouw bedrijf versterkt worden? Deel al je goede ideeën! Natuurlijk laten ze je ook met veel plezier kennismaken met alle mogelijkheden en hun nieuwste innovaties in print.

Registreer je gratis voor de Vakdag

Lukt het je niet om naar de vakdag te komen? Kom dan langs in Dokkum. Het is misschien een stukje rijden, maar Probo zorgt ervoor dat het de moeite waard zal zijn. Online sparren kan natuurlijk ook altijd.