Abonneren  Inloggen

Webshop Fulfilment en Promotie Acties van Vogelaar

9 september 2021

Op de Vakdag Print & Sign zal Vogelaar alle diensten van het bedrijf nader toelichten, waarbij ze de meeste aandacht zullen hebben voor Webshop Fulfilment diensten en Promotie Actie diensten.

Mark Bonenkamp, algemeen directeur Vogelaar

Mark Bonenkamp, algemeen directeur Vogelaar kijkt uit naar de Vakdag: ‘Ik vind het fantastisch dat we eindelijk weer één op één met vakgenoten kunnen spreken over “ons wereldje”! Natuurlijk is het ook gaaf dat we onszelf met Vogelaar weer kunnen laten zien en onze diensten kunnen promoten. Veel mensen weten nog niet dat we naast print & verzending ook aan webshop fulfilment en promotie acties doen. Aanwezig zijn op de Vakdag zorgt daarom zeker voor mooie nieuwe kansen en nieuwe samenwerkingen!’

De dienstverlening van Vogelaar loopt van muismat tot deurmat. Je kunt voor allerlei diensten bij hen terecht. Grofweg zijn de diensten in te delen in onderstaande drie categorieën.

Webshop fulfilment

De praktische ondersteuning van webshops. Van het koppelen van een webshop tot opslag en voorraadbeheer en van orderpick tot en met de verzending van jouw artikelen.

Promotie acties

Vogelaar is expert op het gebied van online promotie acties zoals cash en refund acties, winacties en prijsvragen. Daarnaast bieden ze ook offline ondersteuning bij promotie zoals PoS materiaal en beursmateriaal. Uiteraard pakken ze ook de bijbehorende klantenservice, financiële afhandeling en responsverwerking van je actie op.

Print & verzending

Hier zijn ze groot mee geworden! Vogelaar levert printwerk, verstuurt direct mail, personaliseert en adresseert drukwerk, doet de postale afwerking zoals het sealen, banderen en couverteren én helpt met voordelig verzenden in binnen- en buitenland.

Combinatie van diensten

De combinatie van deze diensten maakt Vogelaar anders dan andere bedrijven. Vogelaar kan je ondersteunen in je gehele proces van muismat tot deurmat en dat is uniek! Voor jou geeft dat totaalgemak, want zij regelen het voor je. Daarnaast richten ze zich op kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid.

Meer weten over de dienstverlening of benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Kom gerust kennismaken met op de Vakdag. ‘Wij hebben koekjes’, aldus Vogelaar.