Abonneren  Inloggen

Hoera! De Vakdag gaat door

22 juni 2021

Zet het maar in de agenda: 12 oktober 2021 in het NBC in Nieuwegein. Dan vindt het eerste grote grafimedia netwerkevent van 2021 plaats; de Vakdag Print & Sign 2021.

‘We hebben er echt weer zin in,’ zegt Robbert Delfos, hoofdredacteur van PRINTmatters. ‘We kijken er allemaal enorm naar uit om elkaar eindelijk weer eens in het echt te ontmoeten. Veel van onze partners hebben al een mooie stand geboekt, in de markt horen wij ook dat beslissers in de print- en sign-industrie er weer zin in hebben en het PRINTmatters-team werkt keihard aan een uitnodigend en inspirerend event met een aantrekkelijk sprekersprogramma. Dankzij onze partners en uiteraard de mensen in de zorg kijken wij uit naar ‘de leukste dinsdag van het jaar’.

Als eerste op de hoogte zijn van het programma? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief