Abonneren  Inloggen

GrafischGolfen: alleen de krekels ontbraken

21 juni 2021

Op vrijdag 18 juni kwamen ruim 70 sportieve grafische netwerkers bij elkaar op de Golfclub De Wouwse Plantage bij Bergen op Zoom. Anders dan voorspeld was het een zonovergoten buitenevenement. Kijk hieronder voor een beeldverslag van dit geslaagde netwerkevent.

Het GrafischGolfen 2021, dat PRINTmatters samen met de Company Golf Club organiseerde, was een topdag. Ondanks alle angstaanjagende weersvoorspellingen bleef het, in tegenstelling tot andere gebieden in Nederland, compleet droog en zonnig. Zo’n bijeenkomst is een netwerkplek bij uitstek. Je praat vooraf, tijdens het spelen en na afloop over het weer, de baan, je spel en uiteraard over de business. En ondertussen zet iedereen z’n beste beentje voor om toch te pogen in de prijzen te vallen.

Twee hoofdprijzen

Twee spelers konden met een hoofdprijs naar huis. Voor de lage handicap 0-18 is dat Marvin de Kort van Rainbow Solutions die zowel een reuze fles wijn als de felbegeerde wisselbeker kreeg. In de categorie 18 - hoger nam Johan Gansner van Multicopy The Communication Company een mooie fles wijn in ontvangst. Er waren nog meer mooie flessen voor mooie sportieve prestaties; Bij de hoge handicap werden respectievelijk Martien van Elderen van HP tweede en Ronald Mekes van Mekes Used Graphic Machinery derde. De prijs voor de neary bij de dames ging naar Carla Leferink van Lefema Graphic Machinery en voor de mannen mocht Fred Achtien de mooie wijn in ontvangst nemen. De zogenoemde longest voor de dames ging naar Carla Richmond van Korlaar Recycling. Bij de mannen ging de longest naar Ronald Zandvliet van Canon Nederland.

Geen tornado’s

In de aanloop speelden een aantal mogelijke barrières. De eerste, corona, speelde nog maar een zeer beperkte rol. Alleen in het clubgebouw was nog een mondkapje nodig. Maar goed, bij een buitenevent is dat geen probleem. De tweede: processierupsen. In tegenstelling tot 2019 was er nu met dank aan een lang koud voorjaar geen processierupshaartje te vinden. De derde -er was storm, regen, hagel tot en met tornado’s voorspeld- loste vanzelf op. Als door een wonder raakte geen van de voorspelde narigheden het gebied rondom de Wouwse Plantage.

Alleen de krekels ontbraken

Daardoor was het voor alle enthousiaste deelnemers een absolute topdag. Zonnig met af en toe een lekker briesje. Alleen de krekels ontbraken nog om het mediterrane gevoel compleet te maken. De geslaagde netwerkdag dag sloot af met een sfeervolle borrel, prijsuitreiking en BBQ.