Abonneren  Inloggen

Wihabo en Booxs bundelen de krachten

30 april 2021

Een bijzondere deal in drukkersland: per 1 februari is Booxs onderdeel van Wihabo geworden. De twee bedrijven werken al meer dan vijftien jaar intensief samen op het gebied van creatieve producties. Onder één dak kunnen ze opdrachtgevers voortaan nog beter van dienst zijn.

Creatief printproductiebedrijf

Booxs is een creatief printproductiebedrijf en staat garant voor persoonlijk advies, creativiteit en brede grafische kennis. Het heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van hoogkwalitatief drukwerk en unieke boek producties. Binnen Wihabo blijven Booxs-oprichter Joost Widdershoven en zijn collega Niels Sterken verantwoordelijk voor de huidige Booxs-relaties en de daarbij behorende producties. Daarnaast vervullen zij inmiddels de rol van drukwerkadviseur voor klanten van Wihabo in de creatieve sector én de zakelijke markt.

Uniek grafisch productiewerk

‘Als drukwerkadviseurs focussen we ons op alle aspecten die een grafische productie uniek maken’, aldus Joost. ‘Denk daarbij aan papiersoorten, bindwijze en druktechniek. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer grafisch ontwerpers, creatieve bureaus, kunstenaars, fotografen, architecten en musea.’

Joost weet uit ervaring dat dit type klant veel waarde hecht aan persoonlijk advies, kennis, kwaliteit en aandacht. ‘Het spreekt voor zich dat we binnen Wihabo met dezelfde toewijding en service klaarstaan voor onze bestaande opdrachtgevers. Evenals voor de relaties die al langer hun weg naar Wihabo wisten te vinden natuurlijk.’

Bijzonder drukwerk

Ruud Bosch, commercieel directeur bij Wihabo, is vanzelfsprekend blij met de overname. ‘Met Booxs als onderdeel van Wihabo kunnen we samen onze klanten op creatief vlak nog persoonlijker bijstaan en ontzorgen. Een belangrijke zet, want we zien de vraag naar bijzonder drukwerk alsmaar toenemen. De expertise van Joost en Niels gaat ons zonder twijfel helpen om onze belofte te blijven waarmaken. Bij Wihabo maken we bijzonder drukwerk ‘gewoon’ mogelijk. Zéker als het gaat om creatieve boekproducties.’