Abonneren  Inloggen

Druk met menukaarten

29 april 2021

De terrassen mogen weer open. Dat betekent ook nieuwe opdrachten voor drukkers. Er worden volop menukaarten gedrukt. Ook is er een groeiende vraag naar stickers om de looprichting aan te geven.

Sinds de persconferentie, waarbij de versoepelingen werden aangekondigd, zijn de opdrachten voor menukaarten en stickers toegenomen bij verschillende drukkerijen.

‘Voordat corona uitbrak hadden we zo'n 70 orders voor menukaarten per dag en nu zijn dat er circa 100’, vertelt Richard van der Schee, commercieel directeur en eigenaar van Printerpro.nl aan RTLnieuws. Het bedrijf drukt onder andere menukaarten voor de horeca.

Gerwin Verdonk, marketingmanager bij Reclameland vertelt aan RTLnieuws dat ook zij meer opdrachten krijgen. ‘Logisch, menukaarten zijn verouderd en misschien zijn sommige prijzen verhoogd.’ Verdonk geeft ook aan dat de orders voor menukaarten 750 procent zijn gestegen ten opzichte van de periode voor corona.