Abonneren  Inloggen

CITY breidt uit naar 7 steden

28 april 2021

Het magazine CITY wordt vanaf 1 mei 2021 wekelijks verspreid in zeven grote Nederlandse steden. Met de uitbreiding van edities in alle stadsdelen in Amsterdam, Rotterdam en Leiden, boven op de verschijning in Utrecht, Den Haag, Tilburg en Haarlem, is CITY in één klap het grootste huis-aan-huis blad van Nederland.

Wekelijkse oplage: 700.000

CITY bereikt met de totale oplage van bijna 700.000 in deze zeven steden straks meer dan 1,5 miljoen Nederlanders. Daarmee groeit CITY, dat zich als magazine onderscheidt qua inhoud, vormgeving en exploitatie van de traditionele huis-aan-huiskranten, stevig door als een landelijk mediamerk.

In alle steden waar CITY verschijnt is er aandacht voor lokaal nieuws, interviewen CITY journalisten bekende Nederlanders uit de wereld van het entertainment, cultuur en sport en is er aandacht voor lifestyle op het gebied van wonen, gezondheid en food.

Miljoenenpubliek

CITY is een uitgave van H.A.H. Retail en werd in de zomer van 2018 gelanceerd. Het magazine biedt landelijke retailers de mogelijkheid om de scherpste weekaanbiedingen onder de aandacht te brengen bij een miljoenenpubliek. Dankzij het hoge lokale bereik is CITY de ideale mediapartner voor landelijke winkelketens en lokale ondernemers. Ook de Nederlandse overheid heeft met landelijke campagnes inmiddels de weg naar CITY gevonden. Uit recent lezersonderzoek blijkt dat CITY al snel na de lancering goed wordt gewaardeerd en voor adverteerders een belangrijk nieuw kanaal is.

Gedrukt door Em. de Jong

De redactie van CITY is in handen van Trusted Media Publishers uit Amsterdam, opgericht door Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer. De grootste landelijke distributeur SPOTTA, gevestigd in Utrecht, is verantwoordelijk voor de landelijke advertentieverkoop en de bezorging van CITY. Het magazine wordt gedrukt bij Koninklijke Em. de Jong in Baarle-Nassau.

Thomas Hopman, H.A.H. Retail: ‘De groei van CITY naar 7 steden geeft aan dat de uitgave bij zowel lezers als adverteerders in goede aarde valt. Dat biedt kansen om het merk CITY verder uit te bouwen.’ Sjuul Paradijs van Trusted Media Publishers: ‘CITY is als landelijke mediamerk een innovatie in de markt ten opzichte van de traditionele huis-aan-huiskranten. De waardering voor CITY neemt na verschijning in een stad snel toe vanwege de combinatie van lokaal nieuws, aansprekende lifestyle en entertainment berichtgeving, en advertenties.’