Abonneren  Inloggen

Eerste spreker FESPA bekend

31 maart 2021

De eerste spreker tijdens de FESPA Nederland Virtual Fair op 13 april is bekend. Neil Felton, CEO van FESPA, zal deelnemers bijpraten over de ontwikkelingen binnen FESPA en de laatste stand van zaken rond FESPA Amsterdam 2021, de Global Print Expo en European Sign Expo die in oktober zullen plaatsvinden.

De FESPA Nederland Virtual Fair is een virtuele beurservaring nu het bezoek aan een fysieke beurs nog even op zich laat wachten. Tijdens het digitale evenement zullen verschillende sprekers en vier leveranciers vanuit hun eigen omgeving live informatie geven over de nieuwste ontwikkelingen. De vier leveranciers zijn:

  • HP
  • MAN Print & Sign
  • MultiPress
  • Zünd Benelux

Thema duurzaamheid

Het centrale thema van de Virtual Fair is duurzaamheid. Tijdens de digitale beurservaring kunnen deelnemers verschillende virtuele stands van exposanten live én simultaan volgen. Daarnaast zijn er Q&A mogelijkheden met exposanten en sprekers. Ook is het mogelijk om virtueel collega’s te ontmoeten, zowel tijdens als na het event. Het evenement duurt twee uur en deelname is kosteloos.

Aanmelden

Het event op 13 april begint om 15.00 uur. Aanmelden kan via de site van FESPA.