Abonneren  Inloggen

Haletra op geheime missie in 2021

18 januari 2021

Binnenkort verplaatst Haletra alle twee-, vieren vijfkleurenpersen ook naar de hal op bovenstaande foto, waar nu al een achtkleurenpers draait. Op de daarmee vrijgekomen vierkante meters komt een nieuwe, nog niet prijsgegeven, activiteit…

Koen Braem, managing director van de Belgische offsetdrukker: ‘We verwachten met extra verkoopkracht meer kwaliteitsdrukwerk binnen te kunnen halen. We gaan daarbij ook uit van verdieping en verbreding, in zowel assortiment als in type klanten.’ Op de vraag wat die breedte betekent, laten Braem en eigenaar Dieter Paredis weinig los, ‘vanwege concurrentie-overwegingen’. Eén ding is zeker. Paredis, Braem en hun team starten het nieuwe jaar met een geheime missie.

Lees het volledige artikel in de laatste editie van PRINTmatters. Word nu abonnee.

Word abonnee