Abonneren  Inloggen

Best-in-Class beveiliging is een vereiste

22 oktober 2020

Cyberbedreigingen zijn alomtegenwoordig en veranderen voortdurend. Met PRINERGY on Demand hoeft u zich niet langer zorgen te maken over beveiliging en kunt u zich focussen op uw bedrijf runnen.

Promotioneel artikel

Kodak en Microsoft Azure nemen de last van uw schouders door 100% van de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor de systemen die u aan ons toevertrouwt.  Mocht een natuurramp of een kwaadaardige gegevensdreiging zich voordoen, dan worden uw kritieke bestanden niet negatief beïnvloed en kunnen ze naadloos worden heropgenomen, omdat ze gecodeerd zijn en naar meerdere datacenters over de hele wereld worden verzonden. Uw bedrijfskritische bestanden worden met de grootste zorg behandeld en bevinden zich op het veiligste platform ter wereld. Bestanden kunnen worden opgehaald bij een andere afdrukfaciliteit, opdrachten kunnen verder worden uitgevoerd en uw klanten kunnen er zeker van zijn dat u, de drukker waarop ze vertrouwden om het werk af te ronden, zult leveren.

Essentieel voor succes

Uw aanpak op het gebied van veiligheid herbekijken is essentieel voor succes en groei. PRINERGY on Demand bespaart u tijd en geld en geeft u bovendien gemoedsrust. Door uw beveiligingsverantwoordelijkheden aan ons toe te vertrouwen, kunt u zich nu richten op wat het belangrijkst is – uw bedrijf succesvol maken.

Voor meer informatie klik hier