Terug naar overzicht

Print

VIGC Hackathon: kom onze industrie heruitvinden!

Meer dan ooit staat de grafische industrie voor grote veranderingen en enorme uitdagingen. Dit is dan ook hét moment om nieuwe wegen in te slaan. Dat vraagt om inspiratie en creativiteit, om innovatie en samenwerking. Het VIGC neemt daarin nu het voortouw en daagt iedereen in de sector uit voor een eerste hackathon binnen onze industrie: “Neem deel – en help zo de toekomst van onze industrie te heruitvinden.”

  • 7 sep 2020

Al enkele jaren vormt Het Congres van het VIGC hét ontmoetingspunt voor de grafische industrie in Vlaanderen en Nederland, waar kennis delen en kennis maken centraal staan. En ook dit jaar zal dat, ondanks de Covid-19 omstandigheden, opnieuw zo zijn. Sterker nog: VIGC-directeur Jos Steutelings en zijn team grijpen de gelegenheid aan om het evenement uit te bouwen tot ‘De week van de grafische industrie’. Daarin wordt een ditmaal virtuele editie van Het Congres voorafgegaan door een tweedaagse hackathon in samenwerking met de innovatie-specialisten van EY.

‘De week van de grafische industrie’ start op maandag 12 oktober met de kick off van de hackathon. De drie genomineerde projecten worden op donderdag 15 oktober tijdens de virtuele editie van Het Congres aan het publiek gepresenteerd.

Inschrijven voor het Congres (www.hetcongres.be)

Inschrijven voor de Hackathon (https://vigc.thefactory.works/ )