Abonneren  Inloggen

YourSurprise: met gepersonaliseerde cadeaus op weg naar honderd miljoen euro omzet

12 februari 2020
Premium

YourSurprise in Zierikzee groeide in twee jaar tijd van 70 naar 200 personeelsleden en betrok in november 2019 een gloednieuw, zelf ontworpen campus. Maar blijkbaar is the sky the limit, want Nico Veenendaal, director business development, heeft het nu al over het bijbouwen, over twee jaar, van een even groot pand. Om dat over vier jaar nog eens te doen. En dat allemaal dankzij een uitgekiend online businessmodel met gepersonaliseerde cadeaus.

Dit artikel was ook te lezen in het januarinummer van het acht keer per jaar verschijnende papieren magazine PRINTmatters. Een week na de verhuizing, in november 2019, bezoekt PRINTmatters YourSurprise in de net opgeleverde 15.000 m2 tellende nieuwe campus aan de rand van Zierikzee. Een prachtig bedrijfspand dat ruimte biedt aan werk, leren en ontspannen in de gym. Rondom en in het pand is het een dubbele drukte, want terwijl er volop productie draait, wordt er ook nog van alles afgebouwd. ‘We moesten op tijd verhuizen om vanuit hier de enorme drukte voor de eindejaarperiode te kunnen aanpakken,’ verklaart Nico Veenendaal. ‘In die periode gaan er per dag meer dan 29.000 gepersonaliseerde cadeaus de deur uit.’ Een ontstellend groot aantal als je bedenkt dat ieder cadeau uniek is.


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren