Terug naar overzicht

Creatie

Zorg dat jouw huisstijl eruit springt

Als ondernemer wil je graag dat je bedrijf goed naar voren komt en opvalt tussen andere bedrijven. Een goede huisstijl is hierbij van groot belang. Wanneer de uitstraling van het bedrijf klopt, is de kans op succes groter. De aandacht trekken lukt niet met onopvallende teksten en logo’s. Je zoekt iets wat bij je bedrijf past, maar wat ook zeker de aandacht trekt van jouw doelgroep, hiermee gebruik makend van verschillende aspecten. Of het nu gaat om een facebookpost, een reclamefolder of een visitekaartje, het moet in één oogopslag duidelijk zijn dat het gaat om jouw bedrijf.

  • 9 dec 2019

Meer dan een goede website
Bij het ontwerpen van een goede huisstijl komt veel kijken. Hoewel je het natuurlijk zelf kunt doen, is het verstandig om een professional in te schakelen. Bij een goede huisstijl komt namelijk meer kijken dan alleen een goede website. Ook de vormgeving van sociale media, communicatiemiddelen zoals briefpapier en visitekaartjes en reclame-uitingen is van groot belang. Om het bedrijf een professionele uitstraling te geven, zorg je dat alle uitingen bij elkaar aansluiten.

Grafisch ontwerp
Een grafisch vormgever weet waar hij op moet letten en hoe hij op een juiste manier gebruik maakt van tekst, beeld en kleur. Er is heel veel mogelijk, vaak meer dan je zelf kunt zien. Of het nu gaat om visitekaartjes maken of het inrichten van een website, de huisstijl die past bij je bedrijf vind je gemakkelijker wanneer je de hulp inschakelt van een professional. Als je zelf gaat ontwerpen, kom je een heel eind, maar alleen met de juiste kennis lukt het zeker om het beste uit je huisstijl te halen en het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.