Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken

Opgezegd in een opwelling?

Kan een werknemer terugkomen op een opzegging? Die vraag stond centraal in een zaak bij de Rechtbank Overijssel. Onderstaande column is geschreven door Margreeth Colenbrander van het Dienstencentrum. Zij publiceert elke editie van de papieren PRINTmatters een juridische column. Bij deze ook eens op de site.

  • 15 okt 2019

Het zat als volgt. Een werkneemster hervat haar werkzaamheden na de bevalling van haar tweede kind. Op haar eerste werkdag kondigt ze aan te willen stoppen met werken en zegt haar baan op. Daar is de werkgever niet blij mee. Ze is een gewaardeerde medewerkster en vervanging zal niet eenvoudig zijn. “Weet je zeker dat je dit echt wilt? ” vraagt de werkgever.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!