Terug naar overzicht

Print

Supriseparty bij hoogste punt Simian nieuwbouw

Feest op de bouwplaats van online drukkerij Simian in Westerbroek. Eigenaar Wouter Haan vierde deze week dat het hoogste punt van de nieuwbouw werd bereikt. TV-ster Henny Huisman was ook van de partij. Was dat vanwege de Moppentrommel of de Surpriseparty?

  • 6 jun 2019

‘Simian zet de nieuwe productiehal van 16.000 m2 in voor nieuwe drukpersen en afwerkmachines en het uitbreiden van het productassortiment,’ meldt de onderneming in het persbericht. De oplevering van de aanbouw vindt begin 2020 plaats.

Simian is het moederbedrijf van de drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone. De drukkerij, met een netto omzet van 22,5 miljoen euro in 2018, verwerkt meer dan 1.500 opdrachten per dag voor ruim 400.000 bedrijven en consumenten in Nederland en België. De uitbreiding is een antwoord op de groei van het bedrijf dat de afgelopen drie jaar van 50 naar 150 medewerkers is gegaan.

Om te vieren dat het hoogste punt van de nieuwe productiehal werd bereikt zijn er drie pizzabakkers naar de bouwlocatie gekomen om zowel bouwvakkers als medewerkers te trakteren op verse pizza’s uit de oven. De eer om de vlag te hijsen was voor televisiepresentator Henny Huisman. Elke twee weken uploadt Simian een vlog waarin de kijker op ludieke wijze op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen van de bouwwerkzaamheden. Na drie bouwupdates is er in de vierde bouwupdate een kleine rol weggelegd voor Henny. Maar of hij het ook zo leuk vond?